Podcast

Third Ear podcast – Afgørende øjeblikke #2

Third Ear podcast – Afgørende øjeblikke #3

Third Ear podcast – Afgørende øjeblikke #4

Third Ear podcast – Afgørende øjeblikke #5

Third Ear podcast – Afgørende øjeblikke #6

THIRD EAR & COPENHAGEN PHIL

Som optakt til Copenhagen Phils koncertforestillingsrække Afgørende øjeblikke udgiver Third Ear en podcast – og tager dig med ind i en verden, du aldrig før har besøgt.

Afgørende øjeblikke er Copenhagen Phils seneste bud på en ny måde at præsentere klassisk musik for et stadig bredere publikum. I en serie af seks koncertforestillinger opfører vi symfoniske værker, der markerer et afgørende øjeblik i musikhistorien, verdenshistorien eller komponistens personlige fortælling. Med på scenen og i salen er – foruden Copenhagen Phil – nogle af Danmarks bedste skuespillere, Third Ear samt de visuelle designere Dark Matters. I februar 2020 blev Afgørende øjeblikke tildelt P2 Prisen som ‘Årets initiativ’. I tilknytning til koncerterne er der etableret et samarbejde med Ørestad Gymnasium om udvikling af tværfaglige undervisningsmateriale til gymnasieelever over hele Sjælland.

Lyt med her på siden – og vi håber, vi også ses ‘live’ i Konservatoriets Koncertsal.

Læs mere /

Afgørende øjeblikke støttes af Augustinus Fonden, Den Danske Forskningsfond, William Demant Fonden, Spar Nord Fonden, Det Obelske Familiefond, Statens Kunstfond og Nationalbankens Jubilæumsfond.