Indlæser Begivenheder
09
november
lørdag

From the New World – Melodrama #1

9. november 2024 kl. 19:30

Copenhagen Phil
Chefdirigent / Christoph Gedschold
Medvirkende / Al Agami (rap), Simon Mathew (skuespil og sang), Juliana Zara (sopran)

Dvorák / Symfoni nr. 9, Fra den nye verden
Nyskrevne symfoniske fortællinger uropføres mellem symfoniens satser

Manuskript og instruktion / Christian Lollike
Komponist / Matias Vestergård
Videoscenografi / Astrid Steiner

FROM THE NEW WORLD 
– MELODRAMA #1

Oplev en overflod af et symfonisk sanseindtryk, når Copenhagen Phil opfører sit allerførste Melodrama – en helt ny hybridgenre, hvor original klassisk musik fremføres sammen med nyskrevne satser. Forestillingen folder et storslået sceneshow ud med videoprojektioner, en kæmpemæssig LED-skærm og performere, der rapper, synger og fortæller en historie. Kort sagt, en klassisk musikoplevelse, som aldrig er set eller hørt før. 

Copenhagen Phil har været dybt begravet i et musikalsk værksted og står nu klar med resultatet: Melodrama. At kalde Melodrama en koncert ville næsten være en underdrivelse. Sammen med de nyskrevne symfoniske fortællinger, der flettes ind i Dvoráks mesterlige symfoni nr. 9, fremføres koncertforestillingen med et spektakulært videoscenografisk show med storskærm og spektakulær videoscenografi, akkompagneret af tre performere, der hver især synger og rapper en fortælling. En slags ekstraordinær live biografoplevelse, der vækker både følelser og sanser. 

Melodrama #1 bliver til i et musikalsk samarbejde mellem instruktør Christian Lollike, komponist Mathias Vestergaard og den internationalt anerkendte tyske videoscenograf, Astrid Steiner, som indhyller koncertsalen og det store symfoniorkester i en opsigtsvækkende scenografi med kæmpemæs­sige skærme, der formidler en unik nyproduceret billedfortælling. Med på scenen er også et stærkt hold af både nationale og internationale artister, der mellem satserne i Dvoráks symfoni fremfører nyskrevne symfoniske fortællinger, skrevet af Lollike, som bygger videre på komponistens eget møde med den nye verden i Amerika.

NB. Melodrama er udviklet til et internationalt publikum og foregår på engelsk. Forestillingen egner sig bedst fra 15 år og op.
Melodrama er støttet eksklusivt af:

Arrangør: Copenhagen Phil
Varighed: Ca. 90 minutter
Dørene lukkes præcis
Overtøj og større tasker må ikke medbringes i salen
Garderobeafgift inkl. i prisen

Detaljer
Dato: 9. november 2024
Tid: 19:30
Begivenhed KategorierKlassisk, Koncerter
Sted
Julius Thomsens Gade 1
1974 Frederiksberg C, Danmark
Arrangør
Arrangør navn: Copenhagen Phil