Børn og unge

Pædagogisk musikformidling til børn og unge er én af Copenhagen Phils fornemmeste opgaver. Derfor møder vi hvert år tusindvis af skole- og gymnasieelever fra hele Sjælland og Lolland/Falster – i både klasselokalerne og i koncertsalen.

Det ligger os på sinde at bringe den klassiske musikformidling ud i alle kroge af Sjælland – ud til dér, hvor børnene og de unge har deres dagligdag. Det gør vi bl.a. ved at dele det store symfoniorkester op i mindre ensembler og fylde klasseværelserne med musik på højeste niveau. Én af vores vigtigste missioner er at vække børnenes interesse og nysgerrighed for al det fantastiske, som klassisk musik rummer – for det er en helt forunderlig oplevelse at mærke den levende symfoniske musik på tætteste hold.

Overværelse af prøver

I Copenhagen Phil står døren altid åben for kulturforbrugere i alle aldre. Derfor er gymnasieklasser fra hele Sjælland velkomne til at overvære vores orkesterprøver i Konservatoriets Koncertsal. Besøget kan indledes med et oplæg om Copenhagen Phil og kulturens position i et foranderligt samfund. Det er en uformel indgangsvinkel til klassisk musik – og så er det oven i købet gratis.

Tilmelding og information

For mere information om vores tilbud til skole- og gymnasieelever:

Kontakt os på / skoler@copenhagenphil.dk