Indlæser Begivenheder
03
december
søndag

Halv12 Kammerkoncert

3. december 2023 kl. 11:30
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HALV12 KAMMERKONCERT

Fire søndage i løbet af sæsonen, når Halv12 kammerkoncerterne løber af stablen, kan man opleve, hvordan grupper af Copenhagen Phils musikere i vidt forskellige konstellationer nyder at dyrke kammermusikspillets ædle kunst. Det er musikerne i orkestrets egen koncertserie, planlagt og spillet af medlemmer selv – ofte med inviterede gæstemusikere.

Nogle af de største kammermusikværker præsen­teres side om side med mere ukendte værker fra det enorme repertoire – topprofessionelt og i en uhøjtidelig atmosfære, skabt enten af en profes­sionel ’guide’ eller med en af musikerne som koncertfører.

Musikhuset København danner også i denne sæson de smukke rammer for koncertserien, som begyndte for over 30 år siden, da medlemmer af orkestret tog initiativ til deres egne kammer­ koncerter. Lige siden har Halv12 koncerternes publikum haft glæde af, at mange orkester­ musikere i deres fritid med stor glæde og energi kaster sig over kammermusikken. Siden 2019 er det fagottist Signe Haugland og cellist Halina Wigocka Wamberg, der har kurateret, designet og produceret koncerterne.

Dagens program / ”All Mozart”

Introduktion / Mathias Hammer

Fløjte kvartet /
Anne Søe (violin), Marie Louise Broholt Jensen (bratsch), Mathias Beyer-Karlshøj (cello), Kristina Ersson (fløjte)

Trio Kegelstatt /
Eva Katrine Dalsgaard (bratsch), August Finkas (klarinet), Rikke Sandberg (klaver)

Sinfonia Concertante arr. for sextet /
Josefine Dalsgaard (violin), Theresa Giehl (violin), María Emilía Garðarsdóttir (violin), Raven Mischke (violin), Marie Louise Broholt Jensen (bratsch), Elena
Gomez Calvo (bratsch), Julia Sompolinska-Hetman (cello), Giovanni Landini (cello)

Følg Halv12 på / www.facebook.com/Halv12koncerter

Arrangør: Copenhagen Phils musikere
Dørene lukkes præcis

Detaljer
Dato: 3. december 2023
Tid: 11:30
Begivenhed KategoriKlassisk
Sted
Vesterbrogade 59
1620 København,