Indlæser Begivenheder
13
januar
fredag

Nytårsgalla

13. januar 2023 kl. 19:30
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Copenhagen Phil
Dirigent / Alfred Eschwé
Solister / Sofie Elkjær Jensen, sopran / Anders Kampmann, tenor
Vært / Søren Dahl

Musik / Klassiske højdepunkter fra bl.a. Strauss,
Reznicek, Kálmán, Sullivan, Lehár og Lumbye

NYTÅRSGALLA

Copenhagen Phil skyder det nye år i gang med et brag af en nytårskoncert – og turnerer traditionen tro Sjælland rundt for at ønske godt nytår. Med i tour bussen er to af landets bedste sangere og en populær radiovært.

Copenhagen Phil inviterer til årets nytårsgalla med det helt store orkesterbrus, når vi byder det nye år velkommen på festligste vis – og lader Lumbye springe champagnepropperne.

Med på scenen er kongelig operasanger, Sofie Elkjær Jensen, og det unge fremadstormende tenortalent Anders Kampmann. Side om side med det store nytårsorkester vil de synge sig igennem en perlerække af elskede nytårsklassikere i den absolut mest charmerende og festlige ende – et fornøjeligt miks af klassikere lige fra bl.a. valsekongen Strauss til Lumbye, Lehár og Reznicek. Hele herligheden tilsættes ekstra kolorit af Søren Dahl – stemmen i de ikoniske og populære radioprogrammer Café Hack og Dahl på Hack – der vil guide publikum igennem nytårsfestlighederne under ledelse af den anerkendte wienerspecialist, Alfred Eschwé.

Arrangør: Copenhagen Phil
Varighed: to timer inkl. pause
Dørene lukkes præcis

Detaljer
Dato: 13. januar 2023
Tid: 19:30
Begivenhed KategorierKlassisk, Koncerter, Sjælland
Sted
Milnersvej 39
3400 Hillerød, Danmark