Indlæser Begivenheder
08
oktober
fredag

Maestroen og Stjerneviolinisten

8. oktober 2021 kl. 17:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

 

Copenhagen Phil
Dirigent / Christoph Eschenbach
Solist / Viktoria Mullova, violin

Brahms / Variationer over et tema af Joseph Haydn
Sibelius / Violinkoncert
Beethoven / Symfoni nr. 5, Skæbnesymfonien

MAESTROEN OG STJERNEVIOLINISTEN

Et ægte scoop. Der er lagt op til symfonisk fyrværkeri i topklasse, når to absolutte verdensstjerner gæster Copenhagen Phil – mesterdirigenten Christoph Eschenbach og violinvirtuosen Viktoria Mullova. I et forrygende program med musik fra allerøverste hylde på den symfoniske reol: Sibelius’ populære violinkoncert og Beethovens ikoniske skæbnesymfoni.

Violinisten Viktoria Mullova – født i Sovjetunionen, som hun hoppede fra i 1983 – er en musiker, som spiller de store romantiske violinkoncerter med overlegen musikalitet og virtuost violinistisk overskud. Det får hun rig lejlighed til at demonstrere ved koncerten med Copenhagen Phil – og man kan næsten høre de finske skove og blikstille søer, når Sibelius tryller stemninger frem i det, der helt uden konkurrence er det 20. århundredes mest elskede og oftest spillede violinkoncert.

Den 81-årige maestro Christoph Eschenbach er mangeårig chefdirigent for bl.a. Philadelphiaorkestret i USA, og han står med begge ben solidt plantet i den tyske musiktradition som både dirigent og pianist. Han er nu én af de mest efterspurgte dirigenter på verdensplan – og der er lagt op til en aften udover de sædvanlige, når han styrer Copenhagen Phil gennem Brahms’ mesterlige Haydn-variationer og Beethovens ikoniske 5. symfoni. Hvor skæbnen banker på allerede i første takt, og hvor kampen gennem de fire satser ender i total orkestertriumf.

Koncerten støttes af Den Danske Forskningsfond.
Gratis koncertintroduktion på scenen kl. 16:10 v. Katrine Nyland Sørensen.

COVID-19

93% af vores publikum følte sig trygge ved orkestrets koncerter i efteråret 2020.

Gå trygt til koncert med Copenhagen Phil! Vi tager publikums helbred og tryghed alvorligt, og vi følger myndighedernes retningslinjer nøje. Efter de seneste udmeldinger har vi for sæson 2021/2022 besluttet som udgangspunkt at sælge alle pladser i koncertsalen. Såfremt det på koncerttidspunktet viser sig, at alle sæder ikke må være besat, kan vi blive nødsaget til at foretage ændringer – ex at spille koncerten to gange med hver halv publikumsbelægning. Vi håber på jeres forståelse – og på, at det ikke bliver aktuelt.

Købte billetter refunderes i tilfælde af aflysning.

Arrangør: Copenhagen Phil
Varighed: Ca. 2 timer
Dørene lukkes præcis
Overtøj og større tasker må ikke medbringes i salen
Garderobeafgift inkl. i prisen

Detaljer
Dato: 8. oktober 2021
Tid: 17:00
Begivenhed KategoriAfholdte koncerter
Sted
Julius Thomsens Gade 1
1974 Frederiksberg C, Danmark
Arrangør
Arrangør navn: Copenhagen Phil