Indlæser Begivenheder
27
november
lørdag

Kamioka og Nielsens 6.

27. november 2021 kl. 17:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Copenhagen Phil
Chefdirigent / Toshiyuki Kamioka
Solister / Anna Egholm, violin / Gustav Piekut, klaver

Beethoven / Klaverkoncert nr. 5
Nielsen / Symfoni nr. 6, Sinfonia semplice
Beethoven / Violinkoncert

Gladsaxe Musikpris 2020 og 2021

KAMIOKA & NIELSENS 6.

Chefdirigent Toshiyuki Kamioka har hele to danske kæmpetalenter med på scenen på en aften, der byder på to af Beethovens mest elskede solokoncerter – og ikke mindst på den danske mesterkomponist Carl Nielsens sjette og sidste symfoni.

Copenhagen Phil og chefdirigent Kamioka opfører og indspiller i disse år alle Carl Nielsens symfonier. Nu er turen kommet til Nielsens dybt personlige sjette symfoni med undertitlen Sinfonia semplice – en enkel symfoni – fra 1925. Symfonien er Carl Nielsens sidste bud i den symfoniske genre, og det enkle består ikke i selve musikken, men i brugen af symfoniorkestret, hvor Nielsen går tilbage til en mere simpel måde at orkestrere sine idéer.

Aftenens to solister har begge allerede markeret sig som to af den unge generations store danske solisthåb. Pianisten Gustav Piekut kaster sig ud i Beethovens bogstaveligt talt majestætiske femte klaverkoncert med tilnavnet Kejserkoncerten – og violinisten Anna Egholm er solist i Beethovens eneste violinkoncert, der som meget af Beethovens musik var så forud for sin tid, at den først efterhånden opnåede sin velfortjente status som en helt uundgåelig del af enhver violinists repertoire. En forrygende aften venter forude!

Copenhagen Phils samarbejde med chefdirigent Toshiyuki Kamioka støttes af Det Obelske Familiefond.

Hvert år uddeles Gladsaxe Musikpris til en ung, udøvende musiker, der har manifesteret et betydeligt talent. Prisen består af et rejselegat på 50.000 kr. samt en koncert som solist med Copenhagen Phil. Musikpriskoncerten blev grundlagt i 1966 og er i en årrække blevet afholdt som et samarbejde mellem Copenhagen Phil og Gladsaxe Musikskole. Helt ekstraordinært bliver musikprisen denne gang uddelt i Konservatoriets Koncertsal til vinderne i både 2020 og 2021.

COVID-19

93% af vores publikum følte sig trygge ved orkestrets koncerter i efteråret 2020.

Gå trygt til koncert med Copenhagen Phil! Vi tager publikums helbred og tryghed alvorligt, og vi følger myndighedernes retningslinjer nøje. Efter de seneste udmeldinger har vi for sæson 2021/2022 besluttet som udgangspunkt at sælge alle pladser i koncertsalen. Såfremt det på koncerttidspunktet viser sig, at alle sæder ikke må være besat, kan vi blive nødsaget til at foretage ændringer – ex at spille koncerten to gange med hver halv publikumsbelægning. Vi håber på jeres forståelse – og på, at det ikke bliver aktuelt.

Købte billetter refunderes i tilfælde af aflysning.


Arrangør: Copenhagen Phil
Varighed: Ca. 2 timer
Dørene lukkes præcis
Overtøj og større tasker må ikke medbringes i salen
Garderobeafgift inkl. i prisen

Detaljer
Dato: 27. november 2021
Tid: 17:00
Begivenhed KategoriAfholdte koncerter
Sted
Julius Thomsens Gade 1
1974 Frederiksberg C, Danmark
Arrangør
Arrangør navn: Copenhagen Phil