Indlæser Begivenheder
20
april
lørdag

Gladsaxe Musikpris 2024

20. april 2024 kl. 16:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Copenhagen Phil
Dirigent / Guy Braunsten
Solist og musikprismodtager / Valdemar Wenzel Most, klaver

Dvořák / Slaviske danse nr. 1
Mozart / Klaverkoncert nr. 23
R. Strauss / Tod und Verklärung

GLADSAXE MUSIKPRIS 2024

Dvorák, Mozart og Richard Strauss er på programmet på en eftermiddag, hvor også et ungt supertalent modtager Gladsaxe Musikpris 2024 – og kvitterer for prisen ved at optræde som solist.

Copenhagen Phil er naturligvis med, når Gladsaxe Kommune uddeler årets musikpris – en tradition, der stammer tilbage til 1966. Denne gang går prisen til den talentfulde unge pianist, Valdemar Wenzel Most, som med sine 18 år allerede har mange koncerter på sit cv. Valdemar Wenzel Most er opvokset i en musikalsk familie og har udover sit fokus på klaveret spillet cello i Zapolski Strygerne og sunget i Københavns Drengekor. Han studerer klaver hos Bella Zapolski og har tidligere spillet med bl.a. Göteborgs Symfoniker, Sønderjyllands Symfoniorkester og med Copenhagen Phil til koncertrækken Mesterstykker i Tivoli.

Med Gladsaxe Kommunes Musikpris følger et rejselegat på 50.000 kr., et originalt kunstværk og en koncert som solist sammen med Copenhagen Phil.

Som optakt til prisoverrækkelsen vil elever fra Gladsaxe Musik- og Billedskole i tæt samspil med Copenhagen Phil fremføre Dvoráks slaviske danse nr. 1. På dirigentpodiet står Berliner Filharmonikernes tidligere koncertmester, Guy Braunstein.

Arrangør: Copenhagen Phil og Gladsaxe Kommune
Dørene lukkes præcis

Detaljer
Dato: 20. april 2024
Tid: 16:00
Begivenhed KategoriAfholdte koncerter
Sted
Høje Gladsaxe Torv 4
2860 Søborg, Danmark