Indlæser Begivenheder
30
september
fredag

Afgørende øjeblikke #4

30. september 2022 kl. 18:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Chefdirigent / Toshiyuki Kamioka
Solister / Helle Gössler, sopran / Katija Dragojevic, alt /
Jacob Skov Andersen, tenor / Steffen Bruun, bas

Københavns Drengekor

Mozart / Requiem

Podcast / Third Ear v. Tim Hinman
Lysdesign / Dark Matters

AFGØRENDE ØJEBLIKKE #4
Mozarts Requiem – Third Ear live podcast

Da døden, strengt taget, er livets sande endemål, har jeg gennem de sidste par år gjort mig så fortrolig med denne menneskets sande og bedste ven, at dens billede ikke længere er skrækindjagende for mig, men snarere beroligende og trøstende.” / Wolfgang Amadeus Mozart.

Han levede stærkt og døde ung. Wolfgang Amadeus Mozart, det musikalske geni, hvis navn er kendt verden over. Blot 35 år var han, da hans liv sluttede. Midt i livet, men også midt i et af sine største værker: Mozarts legendariske Requiem. En hyldest til livet og til døden.

Med udgangspunkt i Mozarts Requiem kredser Copenhagen Phils fjerde Afgørende øjeblikke-koncertforestilling om det ultimative afgørende øjeblik i ethvert menneskes liv: Døden. Det digitale podcast-magasin Third Ear indhyller – live på scenen – koncertsalen i specialkomponerede lydskulpturer, lyddigte og lydmontager, der alle sætter fokus på den menneskelige oplevelse af dødsøjeblikke.

Små unikke lydværker, der flettes sammen som små intermezzoer til Mozarts legendariske Requiem tilsat scenograferne Dark Matters’ slående lysdesign, Københavns Drengekor, fire stærke solister og hele symfoniorkestret under ledelse af den karismatiske chefdirigent Kamioka – der får Mozarts mesterværk til at rejse sig til en uforglemmelig, transcenderende og spektakulær lytteoplevelse.

Koncerten er støttet af Augustinus Fonden, William Demant Fonden, Det Obelske Familiefond, Spar Nord Fonden, Den Danske Forskningsfond, Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond og Statens Kunstfond.

Arrangør: Copenhagen Phil
Varighed: Ca. halvanden time uden pause
Dørene lukkes præcis
Overtøj og større tasker må ikke medbringes i salen
Garderobeafgift inkl. i prisen

Hør Third Ear’s podcast som optakt til koncerten:

Detaljer
Dato: 30. september 2022
Tid: 18:00
Begivenhed KategoriAfholdte koncerter
Sted
Julius Thomsens Gade 1
1974 Frederiksberg C, Danmark
Arrangør
Arrangør navn: Copenhagen Phil