Indlæser Begivenheder
17
februar
fredag

DEN JYSKE OPERA

17. februar 2023 kl. 17:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dirigent / Christopher Lichtenstein

Mozart / Tryllefløjten

DEN JYSKE OPERA – Tryllefløjten

Ingen anden opera har fortryllet generationer af børn og voksne som Mozarts udødelige Tryllefløjten. Denne gang i Den Jyske Operas opsætning, hvor Copenhagen Phil er med på scenen.

For at inspirere forældre og bedsteforældre til at lade deres børn opdage musikkens og kunstens verden præsenterer Den Jyske Opera en helt særlig opsætning af Tryllefløjten: Med stort orkester og de bedste sangere, men forkortet så varigheden ikke er længere end en god børnefilm. Forestillingen præsenterer nuværende og kommende Mozart-fans for alle de berømte melodier. Og som prikken over i’et hentes orkestret op i øjenhøjde, så alle i salen kan opleve glæden ved den uendeligt smukke musik.

Tryllefløjten tager dig med ind i operaens magiske verden af musik, prinser, prinsesser, mystiske troldmænd og en ond dronning. Operaen handler om det gode mod det onde. Om prins Tamino, der forelsker sig i Pamina, der bliver bortført af troldmanden, Sarastro. Nu starter en lang og farefuld rejse om at redde Pamina og finde kærligheden.

Billetter sælges via de respektive spillesteder.

Detaljer
Dato: 17. februar 2023
Tid: 17:00
Begivenhed KategorierKoncerter, Sjælland
Sted
Bibliotekstorvet 1
2620 Albertslund, Danmark

+ Google Maps