PM. Løssalg 2012 / 2013 og flash mob - Copenhagen Phil. facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester

Løssalget starter på mandag

På mandag den 4. juni starter løssalget til Sjællands Symfoni­orkester / Copenhagen Phils sæson 2012 / 2013. Siden påske har salget af abonnementsbilletter været i gang – og det er kommet rigtig pænt fra start.
Allerede nu bliver billetter til en lang række koncerter revet væk. Herunder åbningskoncerten den 28. september med chefdiri­gent Lan Shui, der dirigerer Hrachya Avanesyan som solist i Carl Nielsens Violin­koncert – samme værk, der gav ham en første­pris ved Carl Nielsen Konkurrencen for fire år siden. Det samme gælder for koncerten den 19. oktober, hvor de finger­lette Tanja Zapolski og Rikke Sandberg er solister i både Mozarts og Poulencs Koncert for to klaverer dirigeret af Cristian Mandeal.
Derudover kan koncerten den 8. november fremhæves, hvor Osmo Vänskä dirigerer den efterspurgte pianist Dejan Lazic i Beethovens 3. klaverkoncert samt nytårskoncerten den 11. januar, hvor Martin Brygmann er syngende konferencier i et Gershwin-program. Og endelig er der en stor aften i vente, når Lan Shui dirigerer violinvirtuosen Sergej Krylov i Sibelius’ Violinkoncert den 22. marts.
Sæsonens fire 60 minutes koncerter sælges alle med en enheds­pris på 200 kr. inkl. gebyr. Koncerterne omkranses af Den Musikalske Markedsplads, support og lounge. Til Markedspladsen er det muligt senest en uge forinden at forudbestille en let anretning til 125 kr. De fire 60 minutes koncerter er i år den 10. oktober med Efterklang, den 14. december med Aaron og Bryce Dessner fra The National, den 25. januar med Gabriel Prokofiev og den 7. februar med Uri Caine i samarbejde med Copenhagen Vinterjazz.
Løssalget starter 4. juni.

Flash mob går verden rundt

I anledning af lanceringen af sæsonprogram 2012 / 2013 lavede orkestret i april en flash mob i Københavns Metro med Griegs Peer Gynt i samarbejde med Radio Klassisk. En video af flash mob’en blev offentliggjort i starten af maj, og i løbet af tre uger toppede den alverdens lister for virale videoer og rund­ede tre millioner visninger på YouTube – et rekordhøjt tal på så kort tid for en klassisk musikvideo.
Flash mob’en bredte sig hurtigt som en steppebrand over hele verden. CNN kårede den som Video Of The Day, den blev vist på BBC World News, japansk, taiwanesisk, spansk, fransk, dansk, norsk, brasiliansk, tysk og hollandsk tv samt er blevet omtalt af aviser og netmedier over det meste af Europa og USA – bl.a. Huffington Post og på forsiden af LA Times.
Se flash mob’en her
Video Of The Day på CNN.
Copenhagen Phil
Kommunikationsansvarlig (barselsvikar) Louise Nabe
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C
M: 28 93 23 22. T: 33 91 11 99
nb@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2019