PM. Copenhagen Phil på Distortion facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester

PM. Copenhagen Phil på Distortion

Copenhagen Phil spiller for første gang på Distortion Festi­val­en i København. Det sker den 4. juni kl. 22 på Wilhelm Scenen i Enghave Parken på Vesterbro, hvor Max Richter gæster orkestret.
Max Ricther er hyldet som en af den mest indflydelsesrige komponister i sin generation. Richter er inspireret ligeligt af Bach, punk rock og ambient electronica, og hans soniske verden blander en formel klassisk uddannelse (han var elev af den berømte komponist Luciano Berio) med moderne tek­no­lo­gi. Richter er særdeles produktiv og er bedst kendt for sine genre­de­fi­ne­ren­de solo albums. Derudover omfatter hans kol­la­borative outputs operaer, balletter, videoinstallationer, teater og musik samt ikke mindre end 50 film – bl.a. Martin Scorceses berømte Shutter Island.
Sammen med Copenhagen Phils strygere kaster Max Richter ved Distortion verdens måske mest kendte klassiske stykkemusik op i luften, klipper det i stykker og fylder Enghave Parken med en elektronisk-akustisk omskrivning af Vivaldis kendte årstider: Richters Recomposed: Vivaldi’s Four Seasons, der i 2013 vandt den prestigefulde tyske musikpris, ECHO klassik. Samme musik spillede orkestret og Richter ved en anmelderrost koncert på Store Vega i november 2013. Her skrev Gaffa bl.a.:
“…selv Vivaldi ville blive rørstrømsk ved tonerne af Richters nyopsætning. Alt i alt en rørende aften i selskab med Rich­ter, de entusiastiske medspillere i Copenhagen Phil og diri­gent Jon Gjesme. Smukt er et meget fattigt ord at bruge om musikernes indsats under aftenens koncert.”
Koncerten lukker Wilhelm Scenen den 4. juni fra kl. 22 – 23, hvor gadefesternes larm er stilnet af.
Copenhagen Phil Foto: Anne Mie Dreves 3,5 MB
COPENHAGEN PHILDISTORTION
4. juni 2014 kl. 22
Wilhelm Scenen
Enghave Parken, Vesterbro
Max Richter / Recomposed: Vivaldi’s Four Seasons
Gratis adgang
Copenhagen Phil
Kommunikationsansvarlig (barselsvikar) Louise Nabe
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C
M: 28 93 23 22. T: 33 91 11 99
nb@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2019