English Copenhagen Phil
Teit Kanstrup, baryton
Luk

Teit Kanstrup, baryton

Teit Kanstrup begyndte sine sangstudier på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og flyttede derpå til London, hvor han studerede på Royal Academy of Musics Operaskole. Her fik han lejlighed til at arbejde med nogle af verdens fremmeste Lied-coaches, internationale operasolister, instruktører og dirigenter. Han sang bl.a. hovedrollen i akademiets anmelderroste opsætning af Figaros Bryllup under ledelse af Sir Colin Davis.

Teit Kanstrup er en efterspurgt bas- og barytonsolist i diverse oratorieværker og har desuden været engageret i operakompagnier i ind- og udland i f.eks. Mozartrollerne som Don Giovanni, Papageno og Guglielmo. De seneste sæsoner har han sunget flere gode partier på Det Kgl. Teater, heriblandt i den Reumert-vindende Dead Man Walking.

Teit Kanstrup har ofte været solist hos landsdelsorkestrene og har her sunget solopartier i værker som ”Elverskud”, ”Carmina Burana”, Rossinis ”Stabat Mater” og ”Flagermusen”. For tiden kan Teit ses som Eisenstein i OperetteKompagniets landsdækkende ”Flagermusen” – turné, og nært forestående opgaver inkluderer La Bohemé co-produceret af Den Fynske Opera, Operaen i Midten og Undergrunden, Drot og Marsk på Det Kgl. Teater samt en nykomponeret forestilling af Peter Bruun i samarbejde med FIGURA-ensemblet på Takkelloftet.