Indlæser Begivenheder
23
juni
søndag

Tivoli / Plænekoncert Sankt Hans

23. juni 2024 kl. 13:00

Tivoli Copenhagen Phil
Dirigent / Christoph Gedschold
Sang / Amalie Dollerup / Caspar Phillipson
Orkestersolist / August Finkas, klarinet

Musik / Danske sommersange, fællessange og duetter

PLÆNEKONCERT SANKT HANS

Tivoli inviterer til klassisk Sankt Hans-koncert på Plænen med Tivoli Copenhagen Phil.

Koncerterne finder sted både kl. 13 og kl. 16, og det bliver to helt særlige koncerter, for med sig har orkestret de to fantastiske solister: Amalie Dollerup og Caspar Phillipson. Begge er de kendte ikke mindst for deres gode stemmer, men også fra talrige film, tv-serier og skuespil.

Amalie Dollerup er især kendt for sin medvirken i TV2-serien Badehotellet, mens Caspar Phillipson har medvirket i talrige film og musicals som Les Misérables og West Side Story. Senest har han gjort sig bemærket – meget passende – som klarinettist i DR’s tv-serie Orkestret. De to vil synge sange og smeltende duetter fra den danske sangskat, der nok skal få humøret op.

Foruden sange og duetter byder koncerterne også på instrumentalmusik. Tivoli Copenhagens Phils egen soloklarinettist, August Finkas, træder foran sine kollegaer. Han er nemlig modtager af Folmer Jensens Musiklegat 2024 og vil kvittere for prisen med et stykke for klarinet og orkester. Koncerterne dirigeres af Tivoli Copenhagen Phils kommende nye tyske chefdirigent, Christoph Gedschold, som her får sin debut på Plænen.

Så kom med og tilbring en skøn sommersøndag med musik under åben himmel, når Danmark og Tivoli er smukkest. Vi garanterer, at musikken bliver sommerlig og lys med masser af danske sommersange, der passer til grønne bøgeskove og lyse nætter – og mon ikke muligheden vil byde sig for, at du kan synge med på en Sankt Hans-sang eller to?

Koncerten er gratis, efter indgangen til Tivoli er betalt.

Foto: August Finkas. Credit: Sidsel Most
Foto: Amalie Dollerup. Credit: Henning Hjort.
Foto: Caspar Phillipson. Credit: Ninna Flor.

Arrangør: Tivoli

Detaljer
Dato: 23. juni 2024
Tid: 13:00
Begivenhed KategoriTivoli
Sted
Adresse: Plænen, Tivoli
Vesterbrogade 3
1630 København V,