Indlæser Begivenheder
19
januar
fredag

Schønwandt og Elsa Dreisig – FÅ BILLETTER

19. januar 2024 kl. 18:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Copenhagen Phil
Dirigent / Michael Schønwandt
Solist / Elsa Dreisig, sopran

Debussy (arr. Hans Abrahamsen) / Children’s Corner
Berlioz / Les Nuits d’été
Ravel / Ma Mère I’Oye, Gåsemors eventyr

SCHØNWANDT OG ELSA DREISIG – FÅ BILLETTER

Copenhagen Phil får besøg af én af Danmarks mest efterspurgte dirigenter, når Michael Schønwandt står i spidsen for franske mesterværker – og ikke mindst for den dansk/franske stjernesopran Elsa Dreisig, der har sin daglige gang på den internationale operascene og hos verdens førende orkestre.

I sin store karriere har Michael Schønwandt dirigeret, indspillet og betydet mere for dansk musik end nogen anden. Han har karrieren solidt på skinner som en anerkendt og efterspurgt dirigent i internationale koncert­ og operahuse særligt også i kraft af sit virke som mangeårig chefdirigent på operaen i Montpellier. Her har han fået den franske musik i blodet, hvilket vi kan læne os tilbage i sæderne og nyde denne aften i koncertsalen – hvor Danmark møder Frankrig.

Elsa Dreisig er sopranstjerneskuddet, som hele ver­den vil musicere med. Og det unge fransk/danske verdensnavn har da også allerede modtaget både Kronprinsparrets Kulturpris og vundet 1. prisen i den internationale Plácido Domingo Operalia­ konkurrence. Nu er hun tilbage hos Copenhagen Phil som solist i franske Berlioz’ vidunderlige sangcyklus om kærlighed, længsler og varme følelser i den lune sommeraften, Les Nuits d’eté.

Både Ravels Ma Mère l’Oye og Debussys Children’s Corner er oprindeligt skrevet for klaver. Ravel formåede selv at omskrive sin eventyrlige og bil­ledskabende suite til et farverigt orkesterværk. Debussys børnevenlige og charmerende klaver­ værk har den danske komponist Hans Abraham­sen til gengæld pustet orkestralt liv i med sin suveræne instrumentation.

 

Koncerten er støttet af Den Danske Forskningsfond.

Arrangør: Copenhagen Phil
Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause
Koncertintroduktion kl. 17:10-17:30 på scenen v. musikformidler Mathias Hammer i samtale med basunist Christian Schmiedescamp
Dørene lukkes præcis
Overtøj og større tasker må ikke medbringes i salen
Garderobeafgift inkl. i prisen

Detaljer
Dato: 19. januar 2024
Tid: 18:00
Begivenhed KategoriAfholdte koncerter
Sted
Julius Thomsens Gade 1
1974 Frederiksberg C, Danmark
Arrangør
Arrangør navn: Copenhagen Phil