Indlæser Begivenheder
07
januar
søndag

Nytårs-promenadekoncert – FÅ BILLETTER

7. januar 2024 kl. 15:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Copenhagen Phil
Dirigent / Joel Sandelson
Solist og konferencier / Annette Heick

Musik / Højdepunkter fra bl.a. Elgar, Gershwin,
Strauss, Lumbye og Offenbach

NYTÅRS-PROMENADEKONCERT – FÅ BILLETTER

Copenhagen Phil lader champagnepropperne springe på festligste vis, når symfoniorkestret traditionen tro turnerer Sjælland rundt for at ønske godt nytår. I år i selskab med Annette Heick og velkendte klassiske toner fra de legendariske BBC Promenadekoncerter, Broadwayhits af jazz- og musicalkomponisten George Gershwin – og naturligvis også de største wienerkomponister.

Copenhagen Phil skyder 2024 i gang med en række festlige Promenadekoncerter, når vi fejrer det nye år med pomp og pragt – og lader salen synge med på den udødelige Land of Hope and Glory.

BBC’s berømte Promenadekoncerter er en kendt og elsket engelsk tradition, som år efter år fejrer musikken på festligste manér ved en af verdens største musikbegivenheder. Koncerter med forrygende musik, fremragende solister og et feststemt publikum, der i den grad har sat den klassiske musik på det musikalske verdenskort.

Velkommen til en nytårs­promenadekoncert med et festfyrværkeri af de helt særlige. Med velkendte toner fra både BBC Proms, Broadway og Wien. Med rig lejlighed til at synge med – og ikke mindst med et veloplagt og feststemt Copenhagen Phil på scenen under ledelse af den unge britiske dirigent Joel Sandelson.

Arrangør: Copenhagen Phil i samarbejde med Måløv Musikforening
Varighed: Ca. 2 timer og 10 minutter inkl.  pause
Normalpris 250 kr. / Unge u. 25 år 125 kr.
Siddepladser på stolerækker
Varighed: ca. 90 minutter uden pause
Dørene lukkes præcis

Detaljer
Dato: 7. januar 2024
Tid: 15:00
Begivenhed KategoriAfholdte koncerter
Sted
Adresse: Baltoppen LIVE
Baltorpvej 20
2750 Ballerup, Danmark