Indlæser Begivenheder
17
december
fredag

Juleoratoriet

17. december 2021 kl. 17:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Copenhagen Phil

Dirigent / Carsten Seyer-Hansen
Solister / Cassandra Lemoine, sopran / Sophie Haagen, mezzo /
Conny Thimander, tenor / Johannes Weisser, baryton

Københavns Drengekor

Bach / Juleoratorium I-III

JULEORATORIET

Én af julens helt faste traditioner er Copenhagen Phils opførelser af Bachs Juleoratorium. Så glem gaveindkøb, julestress og overspisning i nogle timer og følg i stedet med Copenhagen Phil og Københavns Drengekor til Bachs forunderlige juleverden.

Julen er en travl tid for alle – også for en komponist som Johann Sebastian Bach i 1730’erne. Han er ikke alene ansvarlig for al musik i Leipzigs kirker og for undervisningen af eleverne ved den tilknyttede skole – han skal også skrive ny musik til de mange helligdage. Og midt i en hverdag, som ville have givet de fleste stress i løbet af en enkelt uge, skriver Bach nogle af den vestlige civilisations største mesterværker.

I Juleoratoriet er det meget naturligt fortællingen om jesusbarnets fødsel, om hyrderne på marken og alle de kendte scener fra juleevangeliet, der er i centrum. Bach fortæller historien med drama, inderlighed og eminent sans for at udnytte hele spektret af medvirkende. Fra helt intime satser med blot et par instrumenter og en enkelt solist, til det helt store udtræk med fuldt kor og orkester.

________________________________________________________________________________________________________

COVID-19

93% af vores publikum følte sig trygge ved orkestrets koncerter i efteråret 2020.

Gå trygt til koncert med Copenhagen Phil! Vi tager publikums helbred og tryghed alvorligt, og vi følger myndighedernes retningslinjer nøje. Efter de seneste udmeldinger har vi for sæson 2021/2022 besluttet som udgangspunkt at sælge alle pladser i Københavns Domkirke. Såfremt det på koncerttidspunktet viser sig, at alle sæder ikke må være besat, kan vi blive nødsaget til at foretage ændringer – ex at spille koncerten to gange med hver halv publikumsbelægning. Vi håber på jeres forståelse – og på, at det ikke bliver aktuelt.

Købte billetter refunderes i tilfælde af aflysning.

________________________________________________________________________________________________________

Arrangør: Copenhagen Phil
Varighed: Ca. 90 min.
Dørene lukkes præcis
Overtøj og større tasker må ikke medbringes i salen
Garderobeafgift inkl. i prisen

 

 

 

Detaljer
Dato: 17. december 2021
Tid: 17:00
Begivenhed KategoriAfholdte koncerter
Sted
Nørregade 8
1165 København K, Danmark
Arrangør
Arrangør navn: Copenhagen Phil