Indlæser Begivenheder
04
februar
søndag

Halv12 Kammerkoncert

4. februar 2024 kl. 11:30
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HALV12 KAMMERKONCERT

Fire søndage i løbet af sæsonen, når Halv12 kammerkoncerterne løber af stablen, kan man opleve, hvordan grupper af Copenhagen Phils musikere i vidt forskellige konstellationer nyder at dyrke kammermusikspillets ædle kunst. Det er musikerne i orkestrets egen koncertserie, planlagt og spillet af medlemmer selv – ofte med inviterede gæstemusikere.

Nogle af de største kammermusikværker præsen­teres side om side med mere ukendte værker fra det enorme repertoire – topprofessionelt og i en uhøjtidelig atmosfære, skabt enten af en profes­sionel ’guide’ eller med en af musikerne som koncertfører.

Musikhuset København danner også i denne sæson de smukke rammer for koncertserien, som begyndte for over 30 år siden, da medlemmer af orkestret tog initiativ til deres egne kammer­ koncerter. Lige siden har Halv12 koncerternes publikum haft glæde af, at mange orkester­ musikere i deres fritid med stor glæde og energi kaster sig over kammermusikken. Siden 2019 er det fagottist Signe Haugland og cellist Halina Wigocka Wamberg, der har kurateret, designet og produceret koncerterne.

Billetter købes her på siden og ved indgangen på koncertdagen fra kl. 11:00 (såfremt der ikke er udsolgt).

Pris: 100 kr. / Medlem af orkestrets Venneforening: 50 kr. / Unge u. 25 år: Gratis adgang

Følg Halv12 på / www.facebook.com/Halv12koncerter

Arrangør: Copenhagen Phils musikere
Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause
Dørene lukkes præcis

Detaljer
Dato: 4. februar 2024
Tid: 11:30
Begivenhed KategoriKlassisk
Sted
Vesterbrogade 59
1620 København,