Indlæser Begivenheder
30
juni
torsdag

Det bedste fra Hollywood

30. juni 2022 kl. 20:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tivoli Copenhagen Phil
Dirigent / Magnus Larsson
Vært / Frans Bak, filmkomponist

DET BEDSTE FRA HOLLYWOOD

Du bliver suget med ud i rummet, tager på opdagelse på den anden side af jorden og næsten spist af en stor, hvid haj, når Tivoli Copenhagen Phil blænder op for en forrygende aften med filmmusik i det helt store format.

Tag dit lyssværd eller dine Harry Potter-briller med i Tivoli når mesterkomponisterne John Williams og Hans Zimmers uforglemmelige musik fylder koncertsalen med det store brus fra de mange musikere.

Det er musik af to af Hollywoods absolutte topkomponister, der står på nodestativerne hos musikerne i Tivoli Copenhagen Phil. Amerikanske John Williams har i årenes løb skrevet musik til langt over 100 film og er blevet nomineret til ikke færre end 52 Oscar-priser – en rekord, som hidtil kun er overgået af Walt Disney.

På programmet i Tivolis Koncertsal står nogle af højdepunkterne i John Williams’ karriere bl.a. den udødelige musik til Star Wars-universet, Harry Potter og Indiana Jones-filmene, de dramatiske højdepunkter fra Dødens gab og de gribende temaer fra E.T. og Schindlers liste.

Detaljer
Dato: 30. juni 2022
Tid: 20:00
Begivenhed KategoriTivoli
Sted
Vesterbrogade 3
1630 København, Danmark