Indlæser Begivenheder
30
januar
torsdag

60 minutes of MAGT

30. januar 2025 kl. 21:00

MAGT
Copenhagen Phil

10 år jubilæumsshow

60 MINUTES OF MAGT

Den musikalske satiregruppe MAGT går sammen med symfoniorkestret Copenhagen Phil for at markere gruppens 10 års jubilæum! Det sker med en tur down memory lane med alt det bedste fra årene, der er gået – naturligvis krydret med massevis af nye sange og spidsfindigheder, tyk ironi samt smukke harmonier!

Satiregruppen MAGT runder 10 flotte år. Derfor slår de nu pjalterne sammen med intet mindre end symfoniorkestrets mange klassiske musikere for at præsentere en spritny satiresymfoni propfyldt med MAGT-musik og komik i et show, som du aldrig har oplevet det før. Selv beskriver MAGT det sådan her:

Vi har slidt. Vi har slæbt. Vi har grædt. I har grint. I 10 år har vi i MAGT udstået hinandens utålelige personligheder i jagten på berømmelse og rigdom. Og selvom ingen af delene er lykkedes, så skal sådan et skarpt hjørne selvfølgelig fejres med manér! Derfor har vi i anledningen udskiftet de akavede skåltaler og sløje jubilæumspindemadder med noget langt bedre: Symfoniorkestret Copenhagen Phil, der modigt har sagt ja til at lege med!”

De seks charmerende unge mænd i MAGT – Jonas, Steffen, Morten, Christoffer, Thomas og Mads – har vundet publikums hjerter med deres på en og samme tid både intelligente, musikalske, muntre og tankevækkende shows, der med en helt unik blanding af knivskarp satire og vellyd har resulteret i utallige udsolgte sale og ditto anmelderstjerneregn. Den musikalske humor er stadig helt intakt, når MAGT denne gang gør klar til at indtage Danmarks smukkeste koncertsal med et spektakulært jubilæumsshow af en satiresymfoni i et usædvanligt møde med Copenhagen Phil!

Arrangør: Copenhagen Phil
Varighed: ca. 80 minutter
Dørene lukker præcis

Detaljer
Dato: 30. januar 2025
Tid: 21:00
Begivenhed KategorierKoncerter, Nyskabende
Sted
Julius Thomsens Gade 1
1974 Frederiksberg C, Danmark
Arrangør
Arrangør navn: Copenhagen Phil