Indlæser Begivenheder
21
marts
torsdag

60 minutes of Blaue Blume – UDSOLGT

21. marts 2024 kl. 18:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Blaue Blume / Jonas Holst Schmidt (sanger), Buster Jensen (akustisk guitar og basklarinet), Søren Buhl (tromme)
Copenhagen Phil
Dirigent / Tecwyn Evans
Arr. / Christian Balvig

60 MINUTES OF BLAUE BLUME – UDSOLGT

Et af tidens mest interessante og velspillende danske bands er indierockerne i Blaue Blume. Sammen med Copenhagen Phil er tiden nu kommet til at afprøve nye symfoniske storformer i den smukke koncertsal i det tidligere Radiohus!

Det har længe været Copenhagen Phils ønske at invitere Blaue Blume ind i koncertsalen – endelig lykkes det! For Blaue Blumes musikalske univers spiller direkte ind i 60 minutes konceptets oprindelige kontekst, nemlig den symfoniske indierock. I samspil med symfoniorkestrets mange klassiske musikere og komponist Christian Balvig får Blaue Blumes melodiske musik nu endelig lov til at folde sig fuldt ud i spritnye soniske og bjergtagende landskaber. Dugfriske og gamle sange i nye musikalske forklædninger og langstrakte symfoniske forløb.

Selv siger bandet: ”Det har altid været en drøm for os at få lov at samarbejde med et symfoniorkester, og vi tror på, at vi sammen med Christian Balvig og Copenhagen Phil kan give vores sange et nyt og spændende univers, som vi glæder os til at spille i den smukke sal i Radiohuset.”

Blaue Blume har sat nye standarder for drømmende, melankolsk sangskrivning på den danske musikscene. Få danske bands har en så skarp defineret identitet, der afspejler både livets mest strålende øjeblikke og dybeste kringelkroge. Til koncerten 60 minutes of Blue Blume udvides de tre bandlemmer Jonas Holst Schmidt (sanger), Buster Jensen (akustisk guitar og basklarinet), Søren Buhl (tromme) med et helt symfoniorkester og præsenterer velkendte sange for fuldt udtræk – samt sange med kun én enkel violin. Musikalske og medrivende fordybelser, hvor forsanger Jonas Holst Schmidts smukke og storladne vokal til fulde får lov til at funkle og fænge. Så man mister pusten!

Arrangør: Copenhagen Phil
Varighed: Ca. 65 min
Dørene lukkes præcis
Overtøj og større tasker må ikke medbringes i salen
Garderobeafgift inkl. i prisen

Detaljer
Dato: 21. marts 2024
Tid: 18:00
Begivenhed KategoriAfholdte koncerter
Sted
Julius Thomsens Gade 1
1974 Frederiksberg C, Danmark
Arrangør
Arrangør navn: Copenhagen Phil