Indlæser Begivenheder
10
december
fredag

Dausgaard og Bruckner

10. december 2021 kl. 17:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Copenhagen Phil
Dirigent / Thomas Dausgaard
Solist / Alexander Melnikov, klaver

Mozart / Klaverkoncert nr. 23
Bruckner / Symfoni nr. 7

Fælleskoncert med Det Kgl. Danske Musikkonservatorium

DAUSGAARD OG BRUCKNER

Den danske mesterdirigent Thomas Dausgaard står i spidsen for Copenhagen Phil og klavervirtuosen Alexander Melnikov. På nodestativerne er Bruckners enestående 7. symfoni – og en gammel kendingsmelodi fra Matador.

Den russiske pianist Alexander Melnikov er solist i en klaverkoncert, som alle, der har set Matador, kender: Den langsomme og smukke sats fra Mozarts klaverkoncert, der følger skyggetanten og klaverlærerinden Elisabeth Friis gennem hele serien – og ikke uden grund. Her er Mozart på højden af karrieren som komponerende pianist i 1780’ernes Wien med det næsten uvirkelige overskud til at skrive temaer, som går direkte i hjertet.

Den danske verdensdirigent Thomas Dausgaard er i øjeblikket bl.a. chefdirigent for BBC Scottish Symphony Orchestra og 1. gæstedirigent for Seattle Symphony Orchestra. Han gæster Copenhagen Phil med Bruckners majestætiske syvende symfoni. Her folder Bruckner hele det store symfoniorkester ud i lange stræk af næsten overjordisk smuk intensitet og med helt overvældende højdepunkter undervejs – samtidig med, at Bruckner formår at skabe helt magiske øjeblikke af intim, lyrisk stemning. En symfonisk oplevelse i det helt store format – og i aftenens anledning forstærket af studerende ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Koncerten støttes af Den Danske Forskningsfond.
Gratis koncertintroduktion på scenen kl. 16:10 v. Katrine Nyland Sørensen.

COVID-19

93% af vores publikum følte sig trygge ved orkestrets koncerter i efteråret 2020.

Gå trygt til koncert med Copenhagen Phil! Vi tager publikums helbred og tryghed alvorligt, og vi følger myndighedernes retningslinjer nøje. Efter de seneste udmeldinger har vi for sæson 2021/2022 besluttet som udgangspunkt at sælge alle pladser i koncertsalen. Såfremt det på koncerttidspunktet viser sig, at alle sæder ikke må være besat, kan vi blive nødsaget til at foretage ændringer – ex at spille koncerten to gange med hver halv publikumsbelægning. Vi håber på jeres forståelse – og på, at det ikke bliver aktuelt.

Købte billetter refunderes i tilfælde af aflysning.


Arrangør: Copenhagen Phil
Varighed: Ca. 2 timer
Dørene lukkes præcis
Overtøj og større tasker må ikke medbringes i salen
Garderobeafgift inkl. i prisen

Detaljer
Dato: 10. december 2021
Tid: 17:00
Begivenhed KategoriAfholdte koncerter
Sted
Julius Thomsens Gade 1
1974 Frederiksberg C, Danmark
Arrangør
Arrangør navn: Copenhagen Phil