PM. Flash mob i metroen facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester

Flash mob i Metroen

I dag den 17. april 2012 mellem kl. 11 og 13 laver Sjællands Symfoniorkester / Copenhagen Phil en flash mob i Københavns metro. Det sker på strækningen mellem Forum, Vestamager, Vanløse og Københavns Lufthavn, hvor skærmene på stationerne vil melde om ankomsten af et “Klassisk særtog”. Ud af metro­toget vil de rejsende blive mødt af tonerne fra Edvard Griegs smukke Peer Gynt.
Flash mob’en sker i anledningen af orkestrets netop offentlig­gjorte sæsonprogram 2012 / 2013 og i samarbejde med Radio Klas­sisk. Samme anledning brugte orkestret sidste år på at lave en flash mob på Københavns Hovedbanegård med Ravels Bolero. Videoen har skabt massiv opmærksomhed på klassisk musik verden over. Den er blevet set 4,7 millioner gange på YouTube – og er bl.a. blevet vist på tyske ProSieben og på Canadas Discovery Channel under overskriften Whats going on in the world right now.
En video af dette års flash mob med Peer Gynt uploades efter­følgende på orkestrets YouTube-kanal.
Flash mob i Metroen i dag! Sjællands Symfoniorkester / Copenhagen Phil lavede i maj 2012 en flash mob på Københavns Hovedbanegård, der hidtil er blevet set 4,7 millioner gange på YouTube. Se videoen her
Copenhagen Phil
Kommunikationsansvarlig (barselsvikar) Louise Nabe
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C
M: 28 93 23 22. T: 33 91 11 99
nb@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2019