PM. Stor symfonisk nytårskoncert facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester

PM. Stor symfonisk nytårskoncert

Copenhagen Phil skyder det nye år i gang med et brag af en nytårskoncert, når symfoniorkestret den 19. januar 2019 igen byder det nye år velkommen i Konservatoriets Koncertsal. Denne gang med én af landets bedste sopraner, Signe Asmussen, samt crooneren Bobo Moreno.
Copenhagen Phil fejrer nytåret på festligste vis den 19. januar kl. 16 på Frederiksberg samt ved en række koncerter på Sjælland, når orkestret traditionen tro turnerer rundt for at ønske godt nytår. Denne gang med Signe Asmussen og Bobo Moreno i front for det store orkester – til et farvel til 2018 og en markering af det nye år med en skøn blanding af klassisk musik i den absolut mest charmerende ende. Ved koncerten kan publikum således opleve et fornøjeligt miks af klassikere lige fra Gershwins ”Porgy & Bess”, Bernsteins ”West Side Story”, Buena Vista Social Club, Gades ”Tango Jalousie” og Strauss’ ”Flagermusen” til nytårs highlights fra det klassiske repertoire.

To særlige solister

Musikken får et ganske særligt følge af sopran Signe Asmussen, der med nysgerrighed og en glubende appetit på nye udfordringer har slået sit navn fast som én af Danmarks mest karismatiske sangerinder – en musikalsk kamæleon, der boltrer sig i de fleste genrer. Hun får selskab af Bobo Moreno, der med en imponerende evne til at begejstre publikum har sunget sig længere og længere ind i hjerterne hos musikelskere landet over.

”Phil-good”

Hele herligheden får ekstra kulør, når orkestret spiller medleyet ”Absolute Copenhagen Phil” med musikalske smags­prøver fra kommende koncerter – et medley, hvor musikerne selv har været i gang med saksen for at klippe noder fra hinanden og sætte dem sammen til et helt nyt potpourri.
Og mon ikke også der bliver tid til overraskelser og musikalsk fis, når det klassiske orkester med Asmussen og Moreno i front fyrer hele det store musikalske festfyrværkeri af. Det bliver ren ”Phil-good”.
PRAKTISK INFO
NYTÅRSKONCERT
Copenhagen Phil
19. januar 2019 kl. 16:00
Konservatoriets Koncertsal
Dirigent / Mei-Ann Chen
Sopran / Signe Asmussen
Crooner / Bobo Moreno
Klassikere lige fra Gershwins ”Porgy & Bess”, Bernsteins ”West Side Story”, Buena Vista Social Club og Strauss’ ”Flagermusen” til Gades ”Tango Jalousie” og nytårs highlights fra det klassiske repertoire
Koncerten spilles også:
11. januar 2019 / Baltoppen i Ballerup
12. januar 2019 / Gjethuset i Frede­riks­værk
15. januar 2019 / Borup Idræts- og Kulturcenter
16. januar 2019 / NKK Hallen, Nivå
17. januar 2019 / Kultur- og Idrætshallerne i Kalundborg
18. januar 2019 / Sukkerfabriken, Stege
Copenhagen Phil
Kommunikationsansvarlig (barselsvikar) Louise Nabe
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C
M: 28 93 23 22. T: 33 91 11 99
nb@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2019