PM. Ny solist til fredagens koncert facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester

PM. Ny solist til fredagens koncert

Det engelske violintalent, Chloë Hanslip, erstatter Sergej Krylov som solist i Sibelius’ violinkoncert, når Copenhagen Phil på fredag inviterer til årets første klassiske koncert i Konservatoriets Koncertsal. Krylov har meldt afbud grundet sygdom.
Chloë Hanslip er et fremadstormende navn, der trods sine 30 år allerede har etableret sig som en kunstner af en helt særlig afstøbning på den internationale scene – et violintalent, der altid er i stand til at trække folk til koncertsalene. Hanslip har spillet violin, siden hun var to år gammel og er altid blevet betegnet som et vidunderbarn. Som blot 10-årig havde hun spillet i koncertsale rundt om i Europa og USA herunder Carnegie Hall i New York City og Royal Albert Hall i London. Som 15-årig havde hun sin succesfulde debut med BBC Proms og året efter sin solistdebut i USA.
Siden da har Hanslip optrådt på verdens allerstørste scener og spillet med verdens førende orkestre. På fredag gælder det så Copenhagen Phil, hvor hun er solist i Sibelius’ gribende violinkoncert. På dirigentpodiet står den anerkendte dirigent, Miguel Harth-Bedoya.
“Hanslip spiller med en aldeles imponerende autoritet og besidder samtidigt en udtryksvilje, som tilfører hver eneste tone en sitrende intensitet,” skrev Nordjyske engang om hende efter en koncert med Aalborg Symfoniorkester.
 
Samme koncert spilles på Holbæk Seminarium torsdag den 18. januar 2018 kl. 19:30.
PRAKTISK INFO
STJERNEVIOLINIST OG SKÆBNESYMFONI”
19. januar 2018 kl. 19:30
Konservatoriets Koncertsal
Copenhagen Phil
Dirigent / Miguel Harth-Bedoya
Solist / Chloë Hanslip, violin (nb. programændring)
4’33 Phil: Martin Reinhardt (basbasun) uropfører værket af Line Tjørnhøj: “IR – En sørgmodighedssang om alder, forvandling, forvitring, luft, modstand”
Pärt / Fratres
Sibelius / Violinkoncert
Tjajkovskij / Symfoni nr. 4
Gratis koncertintroduktion ved Henrik Engelbrecht kl. 18:45 på scenen.
Copenhagen Phil
Kommunikationsansvarlig (barselsvikar) Louise Nabe
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C
M: 28 93 23 22. T: 33 91 11 99
nb@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2019