PM. Ane Brun gæster 60 minutes festival facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester

PM. Ane Brun gæster 60 minutes festival

Den eftertragtede norske singer/songwriter Ane Brun gæster Copenhagen Phils ’60 minutes festival 2018’. Det sker, når hun den 1. februar møder orkestrets klassiske musikere i Konservatoriets smukke koncertsal på Frederiksberg.
Ane Brun fortryller og forfører med sin stærke, skrøbelige og lyse vokal – en magisk sirene-stemmekraft, der tager tilhøreren med på en eventyrlig rejse ind i musikken. Selv har hun været på en kunstnerisk rejse siden debutalbummet “Spending Time with Morgan” i 2003. Hun fik for alvor sit gennembrud i Danmark med pladen “It All Starts with One” i 2011.
Ane Brun er blevet kaldt “Nordens forenende, funklende stjerne”. Og der er ingen tvivl om, at Brun er én af Skandinaviens allerstærkeste stemmer. Hun har allerede haft stor succes i mødet med et symfoniorkester. Tidligere i år spillede hun fem udsolgte koncerter med Sveriges Radios Symfoniorkester – og i dag onsdag den 20. september står hun på scenen i et fyldt Oslo Konserthus med Kring­kast­ings­orkestret. Samme koncertoplevelse har det danske publikum nu i vente, når Ane Brun torsdag den 1. februar 2018 sammen med sit superband og dirigenten Hans Ek tager turen til København for at forføre det danske publikum med sine melankolske, personlige og insisterende sange.
Senest, Ane Brun gæstede København, var på et udsolgt Store Vega i marts 2016, hvor et enigt anmelderkorps gav det maksimale antal stjerner. Her skrev Gaffa bl.a.: “…samtlige publikummer måtte stå tilbage med dinglende kæber og store, tårevædede øjne … Ja, tak er kun et fattigt ord. Og fattigere er de ord, som står skrevet på den her side. Der kan ikke komme nok klapsalver og hujende sejrsråb til den lyshårede skønhed, der besad aftenens scene på Vega. Så igen, tak Ane. Og på hjerteligt gensyn.”
Billetsalget starter i morgen torsdag den 21. september kl. 10 på www.copenhagenphil.dk
 
’60 minutes festival 2018’ får den 3. februar besøg af rockpoeten Nikolaj Nørlund. Øvrige navne annonceres i den kommende tid.
PRAKTISK INFO
’60 minutes of Ane Brun’
1. februar 2018 kl. 21:00
Konservatoriets Koncertsal
Ane Brun, vokal, guitar
Copenhagen Phil
Hans Ek, dirigent
Martin Hederos, klaver
Ola Hultgren, tromme
Johan Lindström, guitar
Josefin Runsteen, violin, slagtøj, kor
Billetsalget starter i morgen torsdag den 21. september kl. 10 på www.copenhagenphil.dk
Copenhagen Phil
Kommunikationsansvarlig (barselsvikar) Louise Nabe
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C
M: 28 93 23 22. T: 33 91 11 99
nb@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2019