PM. Ny sæson med Copenhagen Phil facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester

PM. Ny sæson med Copenhagen Phil

Copenhagen Phils sæson 2017/2018 er netop blevet offent­lig­gjort i dag den 17. februar, hvor også løssalget starter. Igen i år bærer sæsonen præg af, at det for orke­stret er afgørende at spille på så mange strenge som muligt både inden- og uden for kon­cert­salens mure: fra klasse­vær­el­ser, gymnastik­sale og rå industrihaller til parker, gader og stræder over hele Sjælland. Foruden digitale platforme og sociale medier.
Copenhagen Phil starter sæson 2017/2018 med i juni at indtage både Næstved og Roskilde med Et symfoniorkester kommer til byen – musikdage, der kulminerer med festlige og gratis familie­koncerter. Samtidig er orkestret husorkester i Tivolis SommerKlassisk-serie i sommersæsonen.
Vintersæsonen byder på store symfoniske koncerter med orkestrets nye chefdirigent Toshiyuki Kamioka i spidsen. En række meget kompetente dirigenter supplerer herunder æres-gæstedirigent Lan Shui, Lawrence Foster, David Hill, Miguel Harth-Bedoya, Stefan Asbury og Giancarlo Guerrero foruden en række store solister heriblandt årets P2 Kunstner Andreas Brantelid, violinstjernerne Baiba Skride og Sergej Krylov, klavervirtuosen Olga Kern, operatalentet Lise Davidsen og den unge violinist Simone Lamsma, der har taget anmeldere og publikum med storm.
Hertil kommer tre samarbejdskoncerter med Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor den kommende generation af orke­ster­musikere får lov at prøve kræfter med symfonisk musik på fuldt professionelt niveau.
Derudover kan fremhæves koncertbegivenheden Bag om Murakami med Ellen Hillingsø i front som historiefortæller, den genreblandende 60 minutes festival hvor rytmisk møder klassisk, fejringen af Anders Koppels 70 års fødselsdag med fødselaren i centrum, to forestillinger med Den Jyske Opera, Nøddeknækkeren på Det Kgl. Teater hele december måned, festlige nytårskoncerter med Michael Carøe, det interaktive symfoniorkester Open Orchestra, aktiviteter for og med børn og unge – samt en turné til Spanien.
Musikchef Uffe Savery siger:
“I Copenhagen Phil har vi en dybtfølt passion for musik – alt, hvad vi gør, er funderet i denne lidenskab. Mennesker i alle aldre har et omfattende kulturforbrug, fordi det skaber mening og følelsen af fællesskab i tilværelsen. Det fas­ci­ne­ren­de ved et symfoniorkester er, at det kan kommunikere emotionelt på utrolig mange måder. Derfor gør vi en dyd ud af på én gang at være kulturbærende og nyskabende med en bred palette af akti­vi­teter af størst mulig relevans for både børn og unge, voksne som ældre – og netop dét kendetegner sæson 2017/2018.”
 
Toshiyuki Kamioka Foto: Anne Mie Dreves 500 KB
Chefdirigent Toshiyuki Kamioka
Copenhagen Phil i Kon­ser­vatoriets Koncertsal
Alle koncerter er at finde på Copenhagen Phils hjemmeside fra fredag den 17. februar – samme dag starter løssalget.
Billetprisen er 210-410 kr. inkl. gebyr og garderobe.
Pressefotos til hele sæsonen kan hentes her
Copenhagen Phil
Kommunikationsansvarlig (barselsvikar) Louise Nabe
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C
M: 28 93 23 22. T: 33 91 11 99
nb@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2019