PM. Festlig nytårskoncert med Copenhagen Phil facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester

PM. Festlig nytårskoncert
med Copenhagen Phil

Copenhagen Phils skyder traditionen tro nytåret i gang på festligste vis i Konservatoriets Koncert­sal. Symfoniorkestret præsenterer et væld af forrygende musikalske overraskelser sammen med en af Danmarks allerstørste stemmer, Inger Dam-Jensen – og med skuespiller Joachim Knop som syngende konferencier.
Der er virkelig noget at glæde sig til, når Copenhagen Phil den 13. januar 2017 igen byder det nye år velkommen på festligste vis. Op fra godteposen hiver symfoniorkestret nemlig én af Danmarks helt store stemmer, Inger Dam-Jensen, samt skuespiller og barytonsanger Joachim Knop. Sammen markerer de nytåret med musikalske overraskelser af bl.a. Mozarts Tryllefløjten, Bizets Carmen, Donizettis Don Pasquale og Bernsteins West Side Story og Candide Ouverture.
Hele herligheden får ekstra kolorit, når orkestret igen i år spiller medleyet Absolute Copenhagen Phil med musikalske smagsprøver fra kommende koncerter – et medley, hvor musikerne selv har været i gang med saksen for at klippe noder fra hinanden og sætte dem sammen til et helt nyt potpourri.

Festligt og fornøjeligt

Inger Dam-Jensen er én af Danmarks store stemmer. Hun er ridder af Dannebrog og har modtaget et væld af hæderspriser og legater heriblandt en Reumert som Årets Sanger i 2003. Hun får følgeskab af barytonsanger og skuespiller Joachim Knop. Joachim Knop (kendt fra filmene Min søsters børn og Anja og Viktor samt musicalen Elsk mig i nat) er aftenens syngende konferencier og disker sammen med Inger Dam-Jensen op med et væld af festlig og fornøjelig musik og underholdning.
Koncertens dirigent, Michael Balke, står på dirigentpodiet og holder styr op alle tropperne. Balke er en særdeles aktiv dirigent, der foruden at være chefdirigent ved operaen i Magdeburg rejser rundt i hele verden og dirigerer både symfoniske koncerter samt helt store operaer som bl.a. Askepot, Werther, Carmen, Lucia di Lammermoor, Flagermusen og Hans og Grethe.
 
Nytårskoncerten turnerer rundt til sjællandske byer:
- 7. januar kl. 16:00 i VU-Hallen, Vordingborg
- 9. januar kl. 19:30 i NKK-Hallen, Nivå
- 10. januar kl. 19:30 i Storebæltshallen, Korsør
- 11. januar kl. 19:30 i Galaksen, Værløse
- 12. januar kl. 19:30 i Borup Idræts- og Kulturcenter
Joachim Knop Pressefoto 30 KB
PRAKTISK INFO
NYTÅRSKONCERT MED COPENHAGEN PHIL
Fredag 13. januar 2017 kl. 19:30
Konservatoriets Koncertsal, Frederiksberg
Dirigent /
Michael Balke
Solist / Inger Dam-Jensen, sopran
Syngende konferencier / Joachim Knop, baryton
Uddrag af bl.a. /
Mozart Tryllefløjten
Bizet Carmen
Donizetti Don Pasquale
Bernstein West Side Story
Bernstein Candide Ouverture
Absolute Copenhagen Phil
Billetter /
210-410 kr. inkl gebyr og garderobe
www.copenhagenphil.dk
Copenhagen Phil
Kommunikationsansvarlig (barselsvikar) Louise Nabe
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C
M: 28 93 23 22. T: 33 91 11 99
nb@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2019