PM. Revolutionerende orkestermusik i rå industrihal facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Bliv en del af et 68 mand stort symfoniorkester, når Copen­hagen Phil inviterer hele København til en gratis og meget alternativ klassisk koncert og virtual reality oplevelse.
Copenhagen Phil spiller en gratis koncert for hele familien på lørdag den 1. oktober kl. 17 i en gammel industrihal i Carlsberg Byen – og præsenterer den nyeste Virtual Reality teknologi, når publikum iført VR-briller på egen krop kan opleve, hvordan det er at være klassisk musiker.

Interaktiv koncert

Vi er langt fra den andægtige koncertsal, hvor et stille­siddende publikum på snorlige rækker får serveret en symfonisk koncert på et sølvfad. I Carlsberg Byens gamle industribygning bliver publikum selv en aktiv del af den musikalske oplevelse, når de frit kan gå rundt i den store rungende hal – og komme helt tæt på orkestrets blæsere, strygere og slagtøj.
“Vi lukker publikum helt ind i musikken, når de under koncert­en kan gå på opdagelse i symfonien og mærke musikken på tætteste hold,” siger musikchef Uffe Savery.
Dirigent og superformidleren fra BBC, Charles Hazlewood, sørger for at guide publikum gennem musikkens mange lag. Musikken står bl.a. Mozart, Ravel og Prokofiev for.

Virtual reality

Koncerten er en del af Copenhagen Phils helt nye Open Orchestra­-koncept, der ønsker at åbne klassisk musik for publikum. Udover koncerten præsenterer orkestret også – som det første danske symfoniorkester – startskuddet til, hvad der bliver en ny stor Virtual Reality satsning: [OO] VR.
Fra kl. 16 kan publikum ’træde ind’ i en musikers krop og iført VR-briller, høretelefoner og et instrument i hånden opleve, hvordan det er at spille violin, obo eller pauker sammen med kollegaerne i orkestret.

Lydinstallation

Før koncerten kan man også opleve premieren på [OO] ROOM – en stor fysisk lydinstallation, der åbner den klassiske musik for nye ører og inddrager børn som voksne i at skabe en helt unik symfoni sammen.
Foodtrucks sælger mad, juice og kaffe før og efter koncerten. Børn ned til 5 år er meget velkomne!
Koncerten er gratis, men kræver tilmelding på:
 
Open Orchestra er produceret af Copenhagen Phil i samarbejde med Makropol og er støttet af Nordea-fonden.
[OO] concert #2
[OO] VR
[OO] ROOM
PRAKTISK INFO
OPEN ORCHESTRA CONCERT #2
Lørdag 1. oktober 2016 kl. 17
Stødpudelageret, Pasteursvej 26, Vesterbro
[OO] VR og [OO] ROOM kan opleves fra kl. 16
Copenhagen Phil
Dirigent / Charles Hazlewood
Mozart / Ouverture til Figaros Bryllup
Brahms / Symfoni nr. 3, 2.sats
Debussy (Arr.Caplet) / Clair de Lune
Ravel / Bolero
Ives / The Unanswered Question
Prokofiev / Romeo og Julie, Montagues and Capulets
Billetter er gratis, men tilmelding er nødvendig:
Copenhagen Phil
Kommunikationsansvarlig (barselsvikar) Louise Nabe
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C
M: 28 93 23 22. T: 33 91 11 99
nb@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2019