PM. Copenhagen Phil indtager Holbæk facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester

PM. Copenhagen Phil indtager Holbæk

Copenhagen Phils 70 musikere strømmer den 1. juni 2016 til Holbæk – for at fylde byen med musik. Borgerne kan bl.a. møde orkestret på Holbæk Sygehus og ved en erhvervsevent på El­værk­et. Musikdagen kulminerer med en stor udendørs og gratis familie­koncert i Strandparken.
Nyd tonerne fra klassiske værker, akkompagneret af en mild sommerbrise og med udsigt over fjorden, når Copenhagen Phil den 1. juni for første gang nogensinde giver en stor koncert under åben himmel i Strandparken i Holbæk.

Michael Bojesen i spidsen

Det er ikke hver dag, at et 70 mand stort symfoniorkester indtager scenen i Strandparken og spiller en festlig familie­koncert – oven i købet med Michael Bojesen i front som både dirigent og konferencier. Han guider publikum igennem koncerten og musikken, der bl.a. byder på filmkomponisten over dem alle, John Williams, og hans tema fra ”Star Wars” og ”Schindlers Liste”. Også danske sommertoner som ”Du danske sommer”, “Danmark nu blunder den lyse nat”, tangotoner af Piazzolla, Sjostakovitjs skønne ”Festoverture” og ikke mindst hele Danmarks Carl Nielsen vil lyde ud over fjorden.

100 lokale Holbæk-sangere

Koncerten får et ganske særligt besøg af 100 lokale Holbæk-korsangere, der synger op til fælles­sang sammen med det store or­kes­ter og publikum. Der er en stor musikalsk oplevelse i vente for hele familien – i Holbæks smukkeste kulisse. Musik­chef Uffe Savery:
”Copenhagen Phil er hele Sjællands Symfoniorkester, og vi vil gerne være relevante for så mange mennesker som muligt. Det er vores ambition, at alle, der kommer i berøring med or­ke­stret og dets musikere, får en uforglemmelig og inspirerende oplevelse. Et symfoniorkester har mange strenge at spille på, og vi spiller på dem alle sammen, når vi indtager Holbæk og sender musikken ud til både børn og unge, indlagte på hos­pi­tal­et, erhvervslivet, familierne og bedsteforældrene. Vi slutter af med udendørs koncerten, der repræsenterer fælles­skabet, det folkelige og festlige.”

Musik på Holbæk Sygehus og for erhvervslivet

Ikke kun i Strandparken kan byens borgere høre klassisk musik – Copenhagen Phil tager til Holbæk for at spille i hele byen hele dagen. De mange musikere vil den 1. juni også spille på Holbæk Sygehus, ved en event for erhvervslivet på Musikhuset Elværket og i ugerne op til koncerten besøger orkestret en rækker skoler.
Billetter til erhvervseventen på Elværket sælges via Holbæk Erhvervsforum. Koncerten i Strandparken er gratis og starter kl. 19:30.
 
Hele musikdagen ”Et symfoniorkester kommer til byen” bliver til i tæt samarbejde med Holbæk Kommune, Musikhuset Elværket, Holbæk Erhvervsforum, Hotel Strandparken, Skoletjenesten Holbæk, Kullegaard Arkitekter og Kvickly Holbæk.
PRAKTISK INFO /
COPENHAGEN PHIL SPILLER UDENDØRS KONCERT I HOLBÆK
Onsdag 1. juni 2016 kl. 19:30
Strandparken, Holbæk (foran Hotel Strandparken)
Copenhagen Phil
Dirigent / Michael Bojesen
Koncertprogram:
Sjostakovitj / Festive overture
Velkomst / ”opsyngning” af publikum
Oluf Ring & Thøger Larsen / Danmark, nu blunder den lyse nat, fællessang
Carl Nielsen / Helios Ouverturen
Gade / Morgensang fra Elverskud m. kor fra Holbæk
Gade / En sommerdag på landet, ”Tidlig morgen”
Alfven / Rhapsody nr. 3, fra ”koral”, ”Djævledans” og ud
Piazzolla / Giovanni Punzi (solist)
Otto Mortensen & Thøger Larsen / Du danske sommer, fællessang
Williams / Temaet fra ”Schindlers list” m. Jon Gjesme (solist)
Williams / Star Wars
Gratis adgang til koncerten.
Copenhagen Phil
Kommunikationsansvarlig (barselsvikar) Louise Nabe
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C
M: 28 93 23 22. T: 33 91 11 99
nb@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2019