PM. Hymns from Nineveh spiller med Copenhagen Phil facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester

PM. Hymns from Nineveh
spiller med Copenhagen Phil

Hymns from Nineveh spiller den 30. april med symfoniorkestret Copenhagen Phil på Store Vega i en 60 minutes koncert. Det bliver første gang, det danske band prøver kræfter med et stort klassisk orkester ved en hel koncert – og Hymns from Ninevehs eneste koncert i foråret 2015.
Det er ikke hver dag, at Copenhagen Phil spiller på Vega. Og da slet ikke, at de mange orkestermusikere danner den musi­kal­ske bagtrop for Jonas H. Petersens musik – bedre kendt som Hymns from Nineveh. Men den 30. april mødes de to musikalske genrer på Vegas store scene i en 60 minutes koncert.

Musikalsk og intens godtepose

Ved koncerten åbner Hymns from Nineveh for en musikalsk godte­pose af sange fra bagkataloget (tre albums og en EP). De vedkommende og smukke hymner har fået flot­te anmelderroser med på vejen – der denne aprilaften til­føjes en ekstra dimension af Copenhagen Phil. Ved koncerten vil bandet udfordre sig selv og deres musik og kaste sig i armene på den nye klassiske kon­certkonstellation. Det bliver et unikt forløb med afveks­len­de ensemblestørrelser, hvor bandet og orkestrets musikere under­vejs indgår i forskellige konstellationer for konstant at ska­be nye udtryk og klange. I spidsen for det hele står diri­gent Baldur Brönniman.
Koncerten “60 minutes of Hymns from Nineveh” bliver første gang, bandet prøver kræfter med et stort klassisk orkester ved en hel koncert. Fokus er på det intime og intense, derfor vil koncerten være for et siddende publikum. Det bliver den eneste koncert med Hymns from Nineveh i foråret 2015.
Koncerten er den 16. i Copenhagen Phils 60 minutes koncert­række – der tidligere har budt på koncerter med kunstnere som Oh Land, Efterklang, Cody, Dessner-brødrene fra The National, Indians m.fl.
 
Billetprisen er 210 kr. eks. gebyr, og salgsstarten lyder torsdag den 8. januar kl. 12. Unummerede pladser.
Hymns from Nineveh optrådte i december 2014 i DRs Juleshow med DR UnderholdningsOrkestret. Se video
Hymns from Nineveh spiller med Copenhagen Phil.
PRAKTISK INFO
60 MINUTES OF HYMNS FROM NINEVEH
30. april 2015 fra kl. 20:00 / Store Vega
Hymns from Nineveh
Copenhagen Phil
Baldur Brönniman, dirigent
Billetter / www.copenhagenphil.dk / Pris 210 kr. / Unge u. 25 år halv pris
Salgsstart torsdag den 8. januar 2015 kl. 12.
Koncerten støttes af /
Nordea-Fonden
Det Obelske Familiefond
Copenhagen Phil
Kommunikationsansvarlig (barselsvikar) Louise Nabe
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C
M: 28 93 23 22. T: 33 91 11 99
nb@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2019