PM. OH LAND OG COPENHAGEN PHIL MØDES I 60 MINUTTER facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester

60 MINUTES OF OH LAND

Copenhagen Phils genreblandende koncertformat, 60 minutes, føjer endnu et prominent navn til koncertrækken: Danske OH LAND, som møder de 70 klassiske musikere i december – i 60 intense minutter fyldt med nye og gamle Oh Land-hits.
Et af dansk musiklivs mest internationalt anerkendte navne, Oh Land, spiller tre koncerter med Copenhagen Phil i december 2014 – to koncerter i det tidligere Radiohus på Frederiksberg og en koncert på Kulturværftet i Helsingør.
Oh Land siger om 60 minutes koncerterne: “Et symfoniorkester er så farverigt klangligt og lydmæssigt. Jeg glæder mig meget.”
Og det er en ren hitparade, som Oh Land vil synge sig igennem i 60 minutes koncerten, hvor der på plakaten er hits fra både tidligere albums og hendes nyeste udgivelse, Wish Bone. Oh Land udgav i september 2013 Wish Bone, der fik anmeldere og publikum til at juble – igen. Og med god grund, for Nanna Øland Fabricius, som er tidligere balletdanser og talentet bag Oh Land, leverer medrivende storslået dramatik, melankoli og pop, der giver lytterne lyst til at flytte fødder i takt.
Til at sikre, at Copenhagen Phil bliver en integreret del af 60 minutes koncerten, står Nanna Øland Fabricius’ egen far, komponist Bendt Fabricius. Han har fået til opgave at omskrive Wish Bone til det store symfoniorkester. Og med sin baggrund i ballettens verden har Nanna Øland Fabricius også en intresse for klassisk musik. Derfor vil hun undervejs i koncerten præ­sen­tere publikum for ét af de klassiske værker, som betyder allermest for hende. Hvilket nummer, det er, afslører hun i december.
Koncerten dirigeres af Morten Friis – den ene halvdel af percussion-duoen, Safri Duo. Sideløbende med at være udøvende musiker, har Morten Friis også en karriere som dirigent.

DJ KASPER BJØRKE OG MIKKELLER ØL

Som en fast bestanddel af Copenhagen Phils 60 minutes kon­cert­er kan publikum fordøje koncerten i den efterfølgende lounge, hvor en dj spiller musik i forlængelse af aftenens musikalske tema. Til at vende pladerne står denne gang den danske dj og producer Kasper Bjørke, der bl.a. har produceret musik sammen med Trentemøller og udgivet flere albums både med disco-house-duoen Filur og i eget navn. Bjørke spiller musik i 60 minutes loungen, hvor Copenhagen Phils egen 60 minutes of Mikkeller øl sælges.
Oh Land 122 KB Foto: Oh Land
Oh Land og Copenhagen Phil mødes i 60 intense minut­ter i december.
PRAKTISK INFO
60 MINUTES OF OH LAND
11. december 2014 fra kl. 20:00 / Kulturværftet Helsingør
12. december 2014 fra kl. 20:00 / Konservatoriets Koncertsal
13. december 2014 fra kl. 16:00 / Konservatoriets Koncertsal
Oh Land
Copenhagen Phil
Morten Friis, dirigent
Bendt Fabricius, arrangør og komponist
Kasper Bjørke, DJ
Billetter København / www.billetten.dk / Pris 150-300 kr.
60 minutes er Copenhagen Phils eget koncertformat, der præ­sen­te­rer nye måder at bruge symfoniorkestret på i samarbejde med kunstnere på tværs af genrer.
Koncerten støttes af /
Nordea-Fonden
Det Obelske Familiefond
Copenhagen Phil
Kommunikationsansvarlig (barselsvikar) Louise Nabe
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C
M: 28 93 23 22. T: 33 91 11 99
nb@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2019