PM COPENHAGEN PHIL SÆSON 2014-15 facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester

LØSSALGET 2014-15 ER STARTET

Copenhagen Phil, verdenskendt for sine flash-mobs, starter løssalget for næste sæson i denne uge. Oh Land og frontfigurerne fra Arcade Fire er på plakaten i to af orkestrets 60 minutes koncerter, og Copenhagen Phil inviterer til premiere på World Online Orchestra LIVE.

Anmelderrost cd-udgivelse

Copenhagen Phil har i den senere tid vakt stor international bevågenhed. På en nylig turné til Spanien blev der knyttet ord til orkestret som: ”et orkester fuld af karakter og personlighed… Copenhagen Phil fortolker, tager chancer og overrasker…”
I februar lykkedes det at ”crowdfunde” orkestrets store innovative digitale satsning ”World Online Orchestra” (WOO) på Kickstarter.com – og Copenhagen Phil har fået stor opmærksomhed omkring cd-udgivelsen med Bryce Dessner på Deutsche Grammophon, med anmelderreaktioner som: ”Never before have classical and rock converged in so organic, compelling and sensual a way” og “With this album, Bryce Dessner and Jonny Greenwood open up a new frontier for symphonic music”.

Hele Sjællands Symfoniorkester

Copenhagen Phil har netop skudt Tivoli-sæsonen i gang som Tivolis Symfoniorkester, men orkestret er også hele Sjællands Symfoniorkester og kan i den grad opleves både i København og på hele Sjælland. Den nye sæsonplan for 2014-15 afspejler orkestrets mangfoldighed.
På nuværende tidspunkt kan vi annoncere to af sæsonens fire 60 minutes koncerter – koncerterne, hvor der skabes en synergi mellem det klassiske og det rytmiske miljø. Den ene er med OH LAND og den anden med BELL ORCHESTRE, som er etableret af frontfigurerne fra ARCADE FIRE, Richard Reed Parry og Sarah Neufeld. De resterende 60 minutes koncerter bliver løbende annonceret på www.copenhagenphil.dk.
Sæsonen byder også på MUSIK MED MERE – et ”Crash-kursus” i den klassiske musik med koncerter flere steder på Sjælland, og vores første WORLD ONLINE ORCHESTRA LIVE koncert. Der vil være kompositionsspil, opførelser fra WOO og en prøve på Mozarts ”Musikalske Terningespil”.
De klassiske koncerter byder på en bred vifte af fantastiske klassiske programmer med spændende dirigenter og solister, der alle er nøje udvalgt til at kunne formidle særlige oplevelser til vores publikum. Der er hele 20 programmer at vælge imellem. Særligt vil vi gerne fremhæve opførelsen af Strauss’ Sinfonia Domestica, et rent Stravinskij program med skuespillere og danser samt Schumann-festivalen i januar 2015. Alle sæsonens koncerter kan ses på vores hjemmeside.
Vil man have et lille indblik i orkestrets mangfoldighed, kan man se vores nye trailer her
Hent sæsonplan 2014-15 ved at klikke på billedet ovenfor.
Oh Land 5,8 MB
11.-13. december 2014 spiller Copenhagen Phil 60 minutes of Oh Land.
Copenhagen Phil
Kommunikationsansvarlig (barselsvikar) Louise Nabe
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C
M: 28 93 23 22. T: 33 91 11 99
nb@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2019