English Copenhagen Phil
Fflur Wyn, sopran
Luk

Fflur Wyn, sopran

Efter at have opnået stor anerkendelse for hendes optrædener på både opera- og koncertscener har den walisiske sopran Fflur Wyn hurtigt etableret sig som én af ​​landets fremmeste unge sangere. Hun blev for nylig valgt som Associate på Royal Academy of Music som anerkendelse af hendes fremragende bidrag til musikbranchen.

Hendes operaoptrædener omfatter bl.a. rollerne som ’Jemmy’ i Guillaume Tell, ‘Iphis’ i Jephtha, ‘Blonde’ i Die Entführung aus dem Serail og ‘Dorinda’ i Händels Orlando, ‘Pamina’ i Tryllefløjten, ‘Alice’ i Alice i Eventyrland, titelrollen i Lakmé (Opera Holland Park), ‘Barbarina’ i Figaros Bryllup, ‘Giannetta’ i Elskovsdrikken, ‘Sophie’ i Werther, ‘Marzelline’ i Beethovens eneste opera Fidelio, ‘Blå Fe’ i Pinocchio, Servilia i Mozarts Titus, Woodbird i Siegfried samt ‘Mimi’ i Offenbachs Vert Vert.

Fflur Wyn har arbejdet med mange store dirigenter og orkestre herunder Sir Colin Davis, Sir Charles Mackerras, Sir Richard Armstrong, Harry Bicket og Royal Philharmonic Orchestra, London Symphony Orchestra, London Philharmonic Orchestra, The Gabrieli Consort og The English Concert. Hun har for nylig sunget ved koncerter på bl.a. Kings Place, St. John’s Smith Square, Wilts Music Hall og The Howard Assembly Room.

Foruden aftenens koncert med Copenhagen Phil og Bachs Juleoratorium omfatter nylige og fremtidige optrædener rollen Ild/Nattergal/Prinsesse i Ravels L’enfant et les Sortileges, Trio-sopran i Bernsteins Trouble i Tahiti og ‘Sophie’ i Rosenkavaleren på Opera North, ‘Celia’ i Mozarts Lucio Silla på Buxton Opera, titelrollen i Händels Theodora med RIAS Kammerkor i Berlin, Orffs Carmina Burana med CBSO, Faurés Requiem med BBCNOW samt en genopsætning af den kritikerroste forestilling Alice i Eventyrland med Opera Holland Park.