English Copenhagen Phil
11. januar 2017 kl. 19:30
Galaksen, Værløse
  • Dirigent / Michael Balke
  • Solist / Inger Dam-Jensen, sopran
  • Solist / Joachim Knop, baryton

Musik / Uddrag af bl.a.
Mozart ‘Tryllefløjten’
Bizet ‘Carmen’
Bernstein ‘West Side Story’
Donizetti ‘Don Pasquale’
Webber ‘Phantom of The Opera’
LeHár ‘Den Glade Enke’
Bellini ‘Søvngængersken’

Nytårskoncert

Traditionen tro fejrer Copenhagen Phil det nye år med orkestrets festlige nytårs­kon­cert­er. Og der er virkelig noget at glæde sig til, når én af Dan­marks aller­stør­ste so­pran­er, Inger Dam-Jensen, mar­ke­rer nyt­år­et sam­men med Co­pen­ha­gen Phil.

Inger Dam-Jensen er én af Danmarks store stemmer. Hun er ridder af Dannebrog og har endvidere modtaget et væld af hæderspriser og legater heriblandt Årets Reumert i 2003 i kategorien ‘Årets Sanger’.

Hun får et ganske særligt følge af baryton­sanger og skuespiller Joa­chim Knop. Joa­chim Knop (fra filmene Min søsters børn og Anja og Viktor samt musicalen Elsk mig i nat) er aftenens syngende konferencier, der dis­ker op med et med- og modspil til Inger Dam-Jensen. Vi kommer hele vejen rundt om både Mozarts Tryllefløjten, Webbers Phantom of The Opera, Bernsteins West Side Story – og andre festlige og fornøjelige musikalske overraskelser.

Arrangør / Galaksen.

Køb billet
Michael Balke Foto: Kirsten Nijhof 1803×1200