English Copenhagen Phil

Arrangementerne finder sted i forbindelse med følgende koncerter:

Fredag 20. september 2019
Afgørende øjeblikke #1

Fredag 25. oktober 2019
Wagners Ringen Uden Ord

Fredag 14. februar 2020
Eventyr og slagtøj

Fredag 1. maj 2020
Afgørende øjeblikke #2

Til hvert arrangement er der 30 eksklusive pladser. Først til mølle.


For yderligere information kontakt venligst:
Camilla Polmer / Fundraiser:

M. cp@copenhagenphil.dk


High Performance er en virksomhed, der har til formål at udnytte viden og praktiske erfaringer fra kunst, sport, videnskab og erhvervsliv til at få mennesker og virksomheder til at udfolde deres fulde potentiale.


Erhvervsklubben Copenhagen Phil

I sæson 2019/2020 indleder Copenhagen Phil sin nye erhvervsklub. Fire fredage i sæsonen sætter orkestret rammerne for, at erhvervslivet kan mødes i regi af en klassisk koncert med forudgående eksklusive musikalske optrædener og talks – finde inspiration til ledelse og danne nye stærke bånd til andre erhvervsrepræsentanter.

Musikchef Uffe Savery er den gennemgående vært ved alle fire arrangementer, der i samarbejde med High Performance Institute inviterer en markant personlighed fra erhvervslivet, kunstens, sportens eller videnskabens verden til dialog. Alle indslag krydres og perspektiveres med indslag af musikere fra Copenhagen Phil. Derefter følger en let anretning, en koncert med orkestret – og hele herligheden afsluttes med en forfriskende drink i Kongelogen.

Arrangementet foregår i det tidligere Radiohus’ historiske Rådssal – særlige og eksklusive rammer, hvor man kommer helt tæt på både musikere og speakers. Koncerten finder sted i bygningens legendariske koncertsal, i dag Konservatoriets Koncertsal.