English Copenhagen Phil

‘Copenhagen Phil Erhverv’ introduktionsvideo:

 

‘Copenhagen Phil Erhverv’
hos Novo Nordisk:


COPENHAGEN PHIL SPILLER SAMMEN MED ERHVERVSLIVET

I Copenhagen Phil bruger vi musikken, samarbejdet musikerne imellem samt den udvikling og transformation, orkestret de senere år har gennemgået, som fundament i vores nye initiativ over for erhvervslivet. Copenhagen Phil rykker i dag ud til virksomhedsevents med små og mellemstore ensembler – eller med hele symfoniorkestret. Vi skræddersyer oplevelsen til den enkelte arbejdsplads for igennem musikken og Copenhagen Phil som case at sørge for, at tilhørerne går beriget og inspireret ud ad døren. Med musikere fra orkestret, repræsentanter fra organisationen eller musikchefen kombineres ledelse, organisation og musik på en hidtil uset måde.

Funderet i den klassiske musik og ledelsesteorier udfolder vi på en illustrativ, musisk og underholdende måde begreber som bl.a. fantasi, kreativitet og innovation, udviklings­pro­ces­ser forankret i traditioner, (re)branding og image, sygdom og fravær, rekruttering, forretnings- og strategiudvikling, at være søgende og nysgerrig kombineret med ”at gå forrest”, samarbejdsformer samt medejerskab og medskabelse. Strukturen i et symfoniorkester er ofte hierarkisk. Hvordan kan man inden for hierarkiet alligevel favne kompleksiteten, der ligger i at få alle tilstedeværende kompetencer til at sprudle for institutionens udvikling. Copenhagen Phil arbejder internt på at skabe en organisation, der tager afsæt i ressourcetænkning, co-creation og medejerskab. Vi har stor succes med at bringe musikerne med i formidlingen og sætte deres egen passion og personlige fortælling i spil.

Copenhagen Phil har tidligere spillet sammen med bl.a. Ørsted, Frederiksborg Kommune, DeIc, Frederiksberg Kommune, Saxo Bank, DCBF, Beskæftigelsesministeriet, Nordania, Nordea, Undervisningsministeriet, Novo Nordisk, Mærsk, Haldor Topsøe, Ørsted, Hempel, Byens Netværk, Gyldendal, Beskæftigelsesministeriet, Nordea, DCBF (Danish-Chinese Business Forum), VL døgn 2015, Danske Bank, Naviair, Rigsadvokaten, Tryg, Dansk Industri, Frivillig Fredag, Pension Danmark, DJØF, Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet, Børne- og Socialministeriet, DONG, Volvo Danmark, Miljø- og fødevareministeriet, Bech Bruun advokatfirma, Region Sjælland, NNE Pharmaplan, Helsingør Kommune, CBS, Simcorp, Dansk Sprognævn, Cranet Konferencen, Team Danmark, High Performance, Experian, Holbæk Erhvervsforum, Holbæk Sygehus. Fra disse virksomheder har den gennemgående reaktion været, at oplevelsen på en gang var både inspirerende, lærerig og underholdende.

For yderligere information og dialog kontakt venligst:

Agnete Skibsted
Producent / Copenhagen Phil Erhverv

M. ast@copenhagenphil.dk
T. 2248 8877 / 3391 1199