English Copenhagen Phil

MUSIK PÅ TVÆRS

Med Copenhagen Phils pædagogiske pro­jekt, Mu­sik På Tværs, spil­ler or­kest­ret hvert år sko­le­kon­cert­er for om­kring 6000 børn og unge fra he­le Sjæl­land og de om­kring­lig­gen­de øer.

Musik På Tværs koster 35 kr. pr. elev og består af tre tilbud:

• lærerkursus, hvor undervisningsmaterialet til de tre koncertprogrammer bliver gennemgået
• besøg på skolen af et ensemble fra orkestret
• koncert i Konservatoriets Koncertsal med det sto­re sym­fo­ni­or­kest­er

Vision

Pædagogisk musikformidling til børn og unge er én af Copenhagen Phils fornemste opgaver. Derfor spiller vi hvert år skolekoncerter for mere end 6000 skoleelever fra hele Sjælland – i både klasselokalerne og koncertsalen.

Med Musik På Tværs bringer vi den klassiske musik ud i alle kroge af Sjælland – ud til dér, hvor børnene og de unge har deres dag­lig­dag. Vi deler det store symfoniorkester op i mindre ensembler og fylder klasseværelserne med musik på højeste niveau. På skolerne er den vigtigste opgave at vække børnenes interesse og nysgerrighed for al det fantastiske, som klas­sisk musik rummer. For det er en helt særlig oplevelse at mærke den levende sym­fo­niske musik på tætteste hold.

Kulminationen sker i slutningen af skole­året, hvor børnene oplever det spillevende orkester folde sig ud i al sin storhed og kraft på scenen i Konservatoriets smukke koncertsal. Multikunstneren Carl Quist-Møller tegner og fortæller live til musikken og guider børnene igennem særligt tilrettelagte skolekoncerter med musikprogrammer, der er skræddersyede til elever i hhv. 0.–2. klasse, 3.–4. klasse samt de ældre elever i 5.–6. klasse. Fælles for alle er, at børnene stifter bekendtskab med musikken og drages ind i dens eventyrlige univers.

Velkommen til Musik På Tværs!

Lærerkurser og ensemblebesøg

Lærerkurserne foregår på Det Kgl. Danske Musik­kon­ser­va­to­ri­um:


• Program A: 28. januar 2019 kl. 14:30 – 16:00
• Program B: 29. januar 2019 kl. 14:30 – 16:00
• Program C: 30. januar 2019 kl. 14:30 – 16:00

Ensemblebesøg i klasserne er i uge 9 fra den 25. februar til 1. marts 2019.

Kontakt
Pædagogisk koordinator /
Karl Bjerre Skibsted: kbs@copenhagenphil.dk

 

Tilmeld


Musik På Tværs video: