English Copenhagen Phil

AdministrationCamilla Polmer
Luk

Camilla Polmer: cp@copenhagenphil.dk

Som fundraiser er det min vigtigste opgave at være i dialog med fonde og erhvervslivet. Tidligere har jeg arbejdet på den anden side af bordet hos én af Copenhagens Phils vigtigste samarbejdspartnere, Augustinus Fonden. Oprindeligt er jeg uddannet cand.mag. i Dansk fra Københavns Universitet med speciale i kulturpolitik og offentlig kunststøtte.

Jeg spiller ikke selv, men jeg nyder i høj grad at lytte til musik, og jeg har haft nogle næsten livsforandrende oplevelser med klassiske koncerter. For mig findes der et ’før’ og et ’efter’ jeg hørte Gustav Mahlers 2. symfoni for første gang.

Jeg er utrolig stolt af at arbejde for Copenhagen Phil og over dagligt at være med til at fremme mit yndlingsorkester. Orkestrets mission om at udbrede og gøre den klassiske musik relevant og levende for endnu flere mennesker er virkelig vigtig, og orkestrets tilgang til dette er helt unik i det danske kulturliv. Derfor er det mit håb, at endnu flere erhvervspartnere og fonde vil støtte op om Copenhagen Phil i fremtiden.