Indlæser Begivenheder
16
juni
søndag

Tivoli / Plænekoncert

16. juni 2024 kl. 13:00

Tivoli Copenhagen Phil
Dirigent / Phillip Faber

Musik af Lumbye, Mozart, Brahms, Grieg og mange flere

PLÆNEKONCERT

Tag solhatten og det gode humør med og kom til en skøn koncert på Plænen hvor Tivoli-stemningen kan nydes i rigt mål. Tivoli Copenhagen Phil og den populære dirigent Phillip Faber står klar, men hvad skal orkestret spille? Publikum er med til at bestemme programmet, så alt kan ske! 

Den kendte dirigent og musikformidler Phillip Faber står foran Tivoli Copenhagen Phil og præsenterer skøn musik, populære værker og Tivoli’sk sommerstemning i rigt mål. Men hvad skal orkestret spille? Det skal du være med til at bestemme! Phillip Faber har flere forskellige muntre indslag i ærmet og styrer løjerne undervejs, så alt kan ske!

Ved koncerten byder programmet på den mest vidunderlige orkestermusik, kyndigt formidlet af Philip Faber. Phillip Faber er tidligere dirigent for DR Pigekoret og er også kendt som den glade og vidende vært i Den Klassiske Musikquiz og andre tv-programmer om sang og musik.

Det bliver en let og lys eftermiddag, og vi har selvfølgelig bestilt solskin, men kan ikke love, at det lykkes – så medbring både solcreme og paraply! Hvad vi kan love, er, at ingen klassiske Plænekoncerter bliver komplette uden musik af Tivolis egen H.C. Lumbye, der var Tivolis første musikchef og dirigent. Hans underholdende og muntre musik hører til en sommersøndag i Tivoli. Udover det, vil musikken omfatte kendte toner af blandt Grieg, Mozart og Brahms.

Koncerten er gratis, efter indgangen til Tivoli er betalt.

Foto: Philip Faber. Credit: Robin Skjoldborg.
Foto: Clara Cecilie Thomsen. Credit: Hein Photography.

Arrangør: Tivoli

Detaljer
Dato: 16. juni 2024
Tid: 13:00
Begivenhed KategoriTivoli
Sted
Adresse: Plænen, Tivoli
Vesterbrogade 3
1630 København V,